085 - 27 33 055

Collectief propaangas inkopen

PropaanCollectief is een initiatief voor collectieve inkoop van propaangas bij propaangas leveranciers in Nederland. Het collectief inkopen van elektriciteit is al helemaal ingeburgerd, maar de collectieve inkoop van propaangas bleef tot nu toe achter bij deze ontwikkeling. PropaanCollectief.nl brengt daar verandering in en levert voor zowel zakelijke – als particuliere propaangasgebruikers enorm veel voordeel op. U hoeft geen propaangas prijzen meer te vergelijken, maar bent altijd gegarandeerd van de laagste prijs.

Propaangas leveranciers op de veiling

PropaanCollectief organiseert regelmatig online propaan veilingen zodat gerenommeerde propaangas leveranciers daarop kunnen bieden met hun voordeligste tarieven. De goedkoopste gas leveranciers mogen propaangas leveren bij alle aangesloten deelnemers. U bestelt uw gas gewoon bij PropaanCollectief, deze selecteert via een propaanveiling de leverancier voor uw regio voor een bepaalde periode en uw tank wordt gevuld tegen het scherpste tarief. Dit in tegenstelling tot de tot nu toe gebruikelijke procedure, waarbij het bedrijf dat de propaangastank had geleverd het alleenrecht kreeg om deze bij te vullen.

​Door dit telkens te doen, blijft de prijs voor propaangas zo laag mogelijk. Op deze manier zit niemand meer langdurig vast aan één en dezelfde leverancier die het alleenrecht voor het vullen van de tank heeft. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe beter PropaanCollectief.nl kan onderhandelen voor de scherpste tarieven tijdens de propaanveiling.

Propaan veiling prijs       Propaan veiling prijs

Propaangas prijzen vergelijken

Het was tot nu toe moeilijk om energie te vergelijken als het ging om de brandstofprijs van propaangas. Propaangasleveranciers hebben de vrijheid om een eigen marge te berekenen bovenop de geldende Rotterdamse propaangas prijzen in Nederland. Die tarieven zijn daardoor vrij ondoorzichtig. Vaak betalen buren of plaatsgenoten voor dezelfde kwaliteit en hoeveelheid propaangas totaal verschillende propaan prijzen. PropaanCollectief wil deze marges inperken en maakt de totale gasleverantie voor haar deelnemers helder en overzichtelijk zodat altijd de beste dagprijs voor propaangas wordt betaald.

Nieuwe propaangastank

PropaanCollectief levert daarnaast een nieuwe, op de behoefte van de deelnemer afgestemde, propaangastank. Deze propaantank wordt tegen een vaststaand tarief bij PropaanCollectief.nl gehuurd. De leverancier die op dat moment het beste veiling bod heeft uitgebracht mag de tank bij de deelnemer komen vullen. Zo profiteren deelnemers van goedkoop tanken. Het leveren, installeren, vullen en controleren van uw propaangastank wordt geregeld door PropaanCollectief. Deelnemers hebben hier geen omkijken naar. Geïnteresseerd in hoeveel u kunt besparen door collectief deel te nemen aan propaan veilingen via Propaan Collectief? Meld u dan hier direct aan, vul onze online tool in om uw voordeel te berekenen of vraag een vrijblijvend advies aan.

Lees verder hoe je kunt overstappen, hoe wij uw nieuwe propaangastank aansluiten en welke contracten u kunt afsluiten.

Sluit vandaag nog aan bij het collectief!

Bereken meteen uw voordeel!

Waarom PropaanCollectief?

Laagste prijsgarantie
24/7 online bestellen
Onafhankelijk
Transparant
Voordelige contracten